Hupsista heijaa, taas on unohtanu kirjoittaa tänne vaikka niiiiiin paljon on taas ehtinyt tapahtua. Uusi kämppä on löydetty, kohta asunkin sitten ydinkeskustassa, ambulanssilla on taas kuljettu ja saatu paljon lisää ihania ystäviä.
Aloitetaanpa sitten alusta. Ensinnäkin, muutan tosiaan parin viikon päästä keskustaan, muutaman minuutin päähän Spirestä (tiedottomat googlettakaa), eli parempaa paikkaa saisi etsiä. Upea puulattioilla varustettu kaksio, kaksi makkaria joista toinen miulle ja toinen huippukivalle pariskunnalle. Tyttö on ruotsalainen, asunut täällä jo 6 vuotta ja poika irkku, opiskelee arkkitehtuuria. Kämppä on todella kaunis ja vain kaksi vuotta vanha ja kuten ehkä voi huomata, olen ihan hullun innoissani. Plus että kämpässä asustaa kaksi suloista kattia, joiden nimistä miulla ei kyllä ole mitään hajua, jotain monimutkaista ne varmaan oli. Mutta näinpä siis, sinne vaan :)
Ostin tässä vähän aikaa sitten leffakortin Cineworldiin, eli saa käydä katsomassa niin paljon leffoja kuin haluaa. Vuosihinta 210 euroa, eli 17,50 kuukaudessa, mikä tarkoittaa että kahden leffan kuukausivauhdilla kortti on ostanut itsensä jo sisään. Oon käyny katsomassa jo kauheeeesti leffoja, ja kaksi kauhuleffaakin, viimeksi eilen. Jukan ja Liinun kädet oli ehkä vähän puutuneet leffan jälkeen, ja takanaolijoilla oli hauskaa ku säikyin niin että kirkaisin monta kertaa. Hyi hyi hyi. Vacansy oli leffan nimi. ja EN SUOSITTELE.
Hmm..mitäs muuta mielenkiintoista on tapahtunut. No, astuin Pravda-nimisessä baarissa lasinsirun päälle, joka upposi kengän läpi jalkapohjaan ja luuhun asti. Ei se siinä useamman tequilan vauhdikkaassa menossa edes hulluna koskenut, mutta kun kiskaisin sirun irti, niin olikin sitten kenkä ja kädet ja lattia veressä. Hupsii. Eihän siinä sitten, mestan manageri saatteli takahuoneeseen ja soitti ambulanssin, ja sitten vietettiinkin Liinun kanssa loppuyö Mater Hospitalissa. En muuten suosittele sitäkään, joutui odottamaan 9 tuntia siitä huolimatta että tulin ambulanssilla ja Liinu pelkäsi että saan jonkun kohtauksen verenhukan takia. Useampi viikko sitten hypittiinkin kepeillä, ja Pravda onneksi maksaa kaiken.
Oli miulla vielä jotain muutakin jännää kerrottavaa, hitsiläinen.. eipä ku niin, ostin elämäni ekat korkkarit ja jopa kävelin niillä kaksi iltaa! Laura meinasi saada sydänkohtauksen kun kuuli tästä, thiihih. Olen vihdoinkin tyttö!

Ja viimeiseksi Suomen uutisia, loma lähenee, eli 13.7 lennän Suomeen Tampereelle, sieltä jollain ihme keinolla pikana Jyväskylään josta auto lainaksi ja Joensuuhun Ilosaareilemaan. Aika hyvä aloitus :)
Kaverit on täällä järkkäilemässä miulle jotain synttäriylläriä, vähän jänskättää kyllä ku ne ei kerro mitään. No, sen näkee sitten. Toivottavasti niiden, tai edes jonkun, harkintakyky pitää. Tähän asti sellaista ihmettä ei ole tapahtunut. Mutta se on nyt bling bling, jatkan töiden tekoa (hihihihi) ja jatketaan taas parin kuukauden päästä. Tai ehkä jopa aiemmin!

-Maija Poppanen-