Viikonloppu nimittäin. Olihan aikas vauhdikas taasen kerran. Tulipa jopa mieleen hankkia harrastuksia ettei kaikki vapaa-aika mene aina samoissa merkeissä. Toisaalta, mitäpä sitä turhaa, on se elämä hauskaa näinkin :) Torstaina tuli hieman lähdettyä juhlimaan, oli niin kaunis päiväkin ja kaikkea. Suoraan töistä siis Liffeyn varteen pussihäppää nauttimaan VV:n, Ullan, Marin, Johannan ja Katin kanssa. Olihan hilpeätä kyllä, ainakin hetkittäin. Iltahan jatkui siitä sitten normaaliin tapaan Eamoniin, jossa olin luvannu tavata Daven irkkututtavuuden elokuulta. Mie muuten tosissaan näköjään juon miehet komeiksi, tai sitten taso on puolessa vuodessa noussut jonkin verran, hihih. Elkää nyt tosissaan ottako, vitsi vitsi.

Jotenkin sitä tuli eksyttyä ruotsalaisten kämpille yöksi, ja aamulla kuuteen töihin meneminen jäi sitten väliin. Olin itse asiassa aamulla vielä hyvinkin pirteänä (lue kännissä) lähdössä, mutta muisti oli tehnyt pienen kepposen. Olin vieruskaverin mukaan yöllä soittanut Planning Deskiin, eli paikkaan johon pitää ilmoittaa jos on kipeänä, tuohon aikaan yöstä siis jättää käytännössä viesti vastaajaan, jossa ilmoittaa tarvittavat tiedot. Puhelu oli mennyt kutakuinkin näin:

"Hi, this is Maija-Leena, I THINK that my employee number is ********, I can't remember my phone number, my manager is Domnhall something, I really don't know how to pronounce that, SORRY. My team leader is Irmeli Saaristo (nimi muutettu) but you have to say it like in Finnish style, Irrrrrrrrmeli Ssshaaarrrrristo. And what else I was suppost to tell you, well call me if I missed something. Oh yeah, the reason why I was calling is that I'm sick. Hejdå ja hölökynkölökyn!"

Että jos tosiaan niitä harrastuksia sitten vaikka.. No ei, kerrankos sitä sattuu itse kullekin, ei se niin vaarallista ole. Viikonloppu sitten jatkui siitä, perjantaina Vestendiin kavereiden kämpille maistelemaan Bulmersia ja pelaamaan ristiseiskaa. Voitin muuten aika monta kertaa, vähänkö olen hyvä. No en oikeesti. Tai no saatan joskus olla. No joo.

Lauantaina olikin sitten kivaa, kun tuo Ulla perkele raijasi miehensä meille ja herättivät koko talon. Hihi, oli se kyllä oikeesti kivaa. Siitä sitten lähdettiin keskustaan joen rantaan kikkailemaan, sama pöhis ku torstaina. Paitsi että Ulla oli ihan hillittömässä kännissä ja lähdin lopulta yksin baariin, kun muilla loppui kunto. Amatöörimäistä. Joku mielenkiintoinen ideahan se oli sitten lähteä yöllä viilettämään taksilla tiimikaverin kämpille, jossa tuli iltaa jatkettua aamuun asti. Tänään on sitten maanantaina ja pöhis sen mukainen, töissä istutaan tuplapalkalla ja ei meinaa silmät pysyä auki vaikka mitä tekisi. Pienen hetken kävin torkkumassa pöydän alla luurit päässä, mutta ei se ollut kauhean mukavaa. Meinasi ruveta aivastuttamaan. Hankkisivat parempia siivoajia tänne.Nii.

Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu porvarimainen bussilla kotiin ajeleminen, vielä porvarillisempi ruoan tilaaminen kotiin ja hyvin aikainen nukkumaanmeno. Ei muuten näkyny pupuja eikä paljon muitakaan. Tai no ehkä vähän niitä pääsiäismunia. Thih. Muttei ollut miträän yllätystä sisällä. Aika tylsää. Ensi vuonna sitten, ehkä.