Ahihihi, siinä teille epäilevät ellit, Maija-Leenapa pääsi Googlelle töihin \o/ .
8 haastattelun jälkeen tuli ilmoitus, että terveystarkastuksen jälkeen voin halutessani olla Googlen palkkalistoilla. On ehkä vähän pollea olo, siinä niille jotka luuli etten mie täällä pääse ku siivoojaksi. Pyh! Ja vielä järkyttävämpi uutinen, en edes aio ottaa paikkaa vastaan.

Pointtihan tässä on se, että miulle on tärkeätä viihtyä töissä. Se on aivan yksi ja sama, tai ainakin melkein, kuinka arvostettava työ sinäänsä olisi, tai edistäisikö se miun uraa tietotekniikan parissa. Mie en tällä saralla aio uraa rakentaa, en ikinä. Eli miulle paljon tärkeämpää on sellaiset asiat kuin työympäristö, mukava tiimi, stressaamaton työ, palkka jolla tulen toimeen, jne. Googlella en olisi missään tekemisissä asiakkaiden kanssa, ei mainittavaa yhteistyötä kollegoiden kanssa, eikä siis täten pahemmin mitään sosiaalista kanssakäymistä. Miut paremmin tuntevat tietävät, että päähän siinä hajoaisi. Ja mie ku tykkään päästäni, nii en tahdo. Se siitä siis.

Muuten taas menee ihan hienosti, yleensä vaan työpäivien jälkeen on niin väsy ettei jaksa mitenkään lähteä yhtään mihinkään. Tänään tosin, keskiviikon kunniaksi, voisi pyörähtää vaikka Bulmersilla keskustass, varsinkin kun vaihdoin tiimikaverin kanssa vuoroja niin, että menen huomenna iltaan. Eli 10.30-19.00. Perjantaina sitten taas oma vuoro, eli 6.30-15. Paljon kivempi, pääsee aikaisemmin viikonlopun viettoon. Hyvä hyvä hyvä.

Joo, jospa sitä jatkaisi taas töitä, niin ahkerasti kun olen tämänkin aamun hoitanut. Vastannut yhteen puheluun ja sanonut että sori, en puhu saksaa, jolloin asiakas löi luurin kiinni. Taidankin pohtia uudestaan sitä Googlea..